Το έκτο στοιχείο σχέδια χρηματοδότησης 1 δισεκατομμύρια γιουάν για την κατασκευή συστήματος γραφένιο

Το έκτο στοιχείο υλικά technology Co, Ltd, ιδρύθηκε το 2011, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε & Α παραγωγή και τις πωλήσεις του γραφενίου σε σκόνη, καθώς και στην τεχνική ανάπτυξη εφαρμογών του γραφενίου. Τον Οκτώβριο του 2014, εγκρίθηκε η corporation στο σύστημα μεταφοράς μερίδιο εθνικά ΜΜΕ Co, ε.π.ε.

Το έκτο στοιχείο είναι η πρώτη δημόσια επιχείρηση, των οποίων η κύρια δραστηριότητα είναι το γραφένιο στην Κίνα, και επίσης η μοναδική εταιρεία με παραγωγική ικανότητα τόσο γραφένιο σκόνη και CVD γραφένιο ταινία. Τώρα έχει το εν πλήρη κυριότητα subcompany Wuxi γραφένιο ταινία technology Co, Ltd, που επικεντρώνονται στην παραγωγή ταινιών γραφένιου CVD. Το έκτο στοιχείο και το γραφένιο τεχνολογίας έχουν πάνω από 50 R & D άτομα και περισσότερα από 100 γραφένιο που σχετίζονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων των 34 πατέντες δίνονται. Την ίδια στιγμή, έχουμε προσλάβει γραφένιο διεθνούς φήμης ειδικός Rodney S. Ruoff ως επικεφαλής Σύμβουλος εμπειρογνωμόνων.

Το 2015, τα έσοδα από πωλήσεις από το έκτο στοιχείο είναι 23 εκατομμύρια γιουάν, αύξηση 637% του περασμένου έτους, αναμένεται να επιτύχει περισσότερα από 300% αύξηση για το 2016 σε αυτή τη βάση. Το έκτο στοιχείο έχει αναπτύξει το βαρύ ψευδάργυρος-αλλυλο αντιδιαβρωτικές επιστρώσεις με την Dow Chemical και τον χρόνο αλατονέφωσης τις αντιδιαβρωτικές επιστρώσεις μπορεί να φτάσει πάνω από 3000 h, πέρα από την παραδοσιακή αντιδιαβρωτικές επιστρώσεις (ο χρόνος εθνικό πρότυπο αλατονέφωσης είναι 600 h). Επί του παρόντος, το βαρύ αντιδιαβρωτικές επιστρώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε υπεράκτια αιολική ενέργεια και oceaneering. Την ίδια στιγμή, τα προϊόντα της εταιρείας γραφένιο εφαρμόστηκαν επίσης να PA6, PET, καουτσούκ, EPS και άλλα πεδία υψηλής πολυμερές.

Η εταιρεία θα λάβει το έκτο στοιχείο ως πλατφόρμα για τη δημιουργία γραφενίου βιομηχανία αλυσίδα: Επιλέξτε τις δεσπόζουσες επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, να συνεργαστούν για τη δημιουργία γραφενίου οικοσύστημα. Εκτός από Wuxi γραφένιο ταινία technology Co, Ltd, η εταιρεία έχει επενδύσει επίσης πέντε εταιρείες οι οποίες κύρια στο γραφένιο καουτσούκ, θερμική αγώγιμη γραφένιο ταινία το γραφένιο αντιδιαβρωτική επίστρωση και ούτω καθεξής. Το 2020, ο όγκος των πωλήσεων αναμένεται να υπερβεί το 1 δις γιουάν. Για να συνεργαστούν με την εταιρεία στη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος του γραφενίου, η εταιρεία σχεδιάζει να οικονομικών 50 εκατομμύρια -1 δισεκατομμύρια γιουάν πρόσφατα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την προώθηση της εφαρμογής των προϊόντων του γραφενίου.