Τα πρακτικά προϊόντα του γραφενίου είναι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες

Πρώτο, το γραφένιο υλικό προφίλ

Τώρα ο κόσμος δεν είναι ένας σαφής ορισμός του γραφενίου. 2004 Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ επιστήμονες Αντρέι Heim και Κωνσταντίνος Norfolkov βρέθηκαν μονοστρωματικό γραφένιο. Απονεμήθηκαν το 2010 Νόμπελ Φυσικής για την εργασία τους άριστη έρευνα σχετικά με τα υλικά του γραφενίου. Επομένως, το αρχικό γραφένιο αναφέρεται μόνο σε ένα ενιαίο στρώμα των ατόμων του άνθρακα από την ενιαία δομή του νέου υλικού, είναι μόνο ένα άνθρακα atom πάχος του το δισδιάστατο υλικό. Ωστόσο, μελέτες παρακολούθησης δείχνουν ότι, από την ηλεκτρική φύση των δύο και τρία, και ακόμη και δέκα επίπεδα των ατόμων του άνθρακα έχουν επίσης τις δικές τους ειδικές φυσικές ιδιότητες, είναι η τρέχουσα πάχους 10 στρώματα από άτομα άνθρακα εντός το φύλλο του γραφίτη υλικό ορίζεται ως γραφένιο όρισμα αναγνωρίζεται σταδιακά από τους ακαδημαϊκούς. Η πρόσφατα συσταθείσα Metalsene Κίνα Ένωσης Επιτροπή Τυποποίησης διαπίστωσε ότι το πάχος του 10 στρώματα των ατόμων του άνθρακα στο υλικό ανήκει στο φάσμα του γραφενίου.

Το γραφένιο είναι ένα μαγικό υλικό, όσο η προσθήκη λίγο σε άλλα υλικά μπορεί να έχουν ένα μαγικό αποτέλεσμα, αντάξιο της υλικό τομέα «σούπερ υλικό.» Γραφένιο όχι μόνο «λεπτότερο, ισχυρότερο», ως ένας αγωγός της θερμότητας, είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο υλικό του θερμική επίδραση. Χρησιμοποιώντας το γραφένιο, οι επιστήμονες μπορούν να αναπτύξουν μια σειρά από νέα υλικά με ειδικές ιδιότητες. Λόγω της πολύ χαμηλή αντίσταση, μετανάστευση ηλεκτρόνιο είναι εξαιρετικά γρήγορα, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για να αναπτύξει λεπτότερη, πιο γρήγορα αγώγιμο τσιπ, αντικαθιστώντας πυριτίου. Δεδομένου ότι το γραφένιο είναι ουσιαστικά ένα διαφανές, καλή μαέστρος, είναι επίσης κατάλληλο για οθόνες αφής διαφανή, ελαφριά πιάτα και ακόμη και ηλιακές κυψέλες. Σούπερ πυκνωτές και τσιπς, είναι στον κόσμο να επικεντρωθεί η μελέτη του γραφενίου πεδίου, αλλά και το μέλλον του το αποκορύφωμα της την επαναστατική εξέλιξη του γραφενίου. Η εφαρμογή του γραφενίου πρέπει να είναι μια διαδικασία που εκτείνεται από το χαμηλό τέλος στο υψηλό τέλος. Η χρήση του low-end εφαρμογές αγωγιμότητα του γραφενίου θα αυξηθεί σε δύο έως τρία χρόνια, και η χρήση των φωτοβολταϊκών κυττάρων και να αντικαταστήσει την περιοχή τσιπ τσιπ πυριτίου, εξακολουθεί να παίρνει πολύ χρόνο. "

Δεύτερον, φτιαγμένο από γραφένιο

Τα πρακτικά προϊόντα του γραφενίου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: γραφένιο ταινία και το γραφένιο σε σκόνη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προετοιμάσουν το γραφένιο στο εργαστήριο (βλέπε εικόνα κατωτέρω). Ωστόσο, ο τρόπος της μαζικής παραγωγής του γραφενίου είναι κυρίως δύο ειδών: μία είναι η χρήση του εναπόθεση ατμού με χημικές στην επιφάνεια του μετάλλου για να αναπτυχθεί ένα ενιαίο στρώμα ποσοστό είναι πολύ υψηλό, μεγάλη περιοχή του γραφενίου κινηματογραφικό υλικό? μία είναι η φυσικού γραφίτη μέσω φυσικής ή χημικής τη μέθοδο της σύνθλιψης, το σχηματισμό του γραφενίου σε σκόνη. Η σκόνη του γραφενίου μοιάζει με μια πολύ λεπτή μαύρη σκόνη. Εγχώρια γραφένιο σκόνη και γραφένιο ταινία έχει εξοπλιστεί με ικανότητα μαζικής παραγωγής, αναμένεται σε μια σειρά βιομηχανικών εφαρμογών του γραφενίου θα είναι μεγάλης κλίμακας ρολό έξω. Ως υλικό υψηλής τεχνολογίας, γραφένιο σκόνη διαδικασία παραγωγής, έρευνας και ανάπτυξης, τεχνολογίας και εξοπλισμού είναι πολύ σημαντικά, η παραγωγή κόστος εργασίας είναι πολύ μικρό. Η ετήσια δυναμικότητα παραγωγής 50 τόνους του γραφενίου σε σκόνη, τη διαδικασία παραγωγής με μόνο λίγα εργαζόμενοι μόνο.