Το νέο υλικό γραφένιο έχει αναπτυχθεί γρήγορα σε μια ποικιλία από χώρους

NANNING, 22 Αυγούστου--ένα φόρουμ γραφένιο πραγματοποιήθηκε στην της Νότιας Κίνας Guangxi Zhuang αυτόνομη περιφέρεια που συγκέντρωσε περισσότερους από 400 έρευνες από διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του 2010 Βραβείο Νομπέλ ιδιοκτήτης Konstantin Novoselov.


Το γραφένιο είναι ελαφρύτερο και ισχυρότερο υλικό του κόσμου? ένα ενιαίο στρώμα του γραφενίου είναι πάχους μόλις 0,335 νανόμετρα επίσης με υψηλή ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα η οποία έχει ευρεία εφαρμογή προοπτική στον τομέα της ενέργειας, βιοτεχνολογία, νερό πόρων, ηλεκτρονικά και την τεχνολογία δικτύου, αεροδιαστημικής και αυτοκίνητης βιομηχανίας.

Κίνα έχει υποβάλει αίτηση για περισσότερες από 2200 γραφένιο πατέντες, αντιπροσωπεύοντας το 40 τοις εκατό του κόσμου. «Κινεζικές εταιρείες έχουν αναπτύξει μια πληθώρα εφαρμογών του γραφενίου σε τομείς όπως η αποθήκευση ενέργειας, χρώμα, και τη διεξαγωγή ταινία, έτσι μπορούμε να αναμένουμε ταχεία εκβιομηχάνιση,», δήλωσε ο Yong Shang, στέκεται Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κίνα για την επιστήμη και την τεχνολογία.

Στο φόρουμ στην πρωτεύουσα της Guangxi Nanning εν εξελίξει γραφενίου, καθηγητής Konstantin Novoselov είπε ότι γραφένιο έχει οδηγήσει σε πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες, και το νέο υλικό θα εφαρμοστεί στις τηλεπικοινωνίες και το διαδίκτυο των πραγμάτων.