Η εφαρμογή του γραφενίου σε σκόνη είναι διαφοροποιημένη

Τα επόμενα πέντε χρόνια, το γραφένιο σκόνη τιμές θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι το 2020, γραφένιο σκόνη τιμές θα πέσει στα 50.000 γιουάν/τόνο, το αντίστοιχο λιθίου μπαταρία περιοχή γραφένιο σκόνη μέγεθος αγοράς θα υπερβεί το 1,1 δισεκατομμύριο.

Η εφαρμογή του γραφενίου σκόνη στην μπαταρία ιόντων λιθίου είναι διαφοροποιημένη, και υπάρχουν τρεις κύριες εφαρμογές, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως θετικό και αρνητικό ηλεκτρόδιο αγωγιμότητας πρόσθετο, χρησιμοποιείται στο φύλλο χαλκού ή λειτουργική επίστρωση αλουμινίου και ηλεκτρόδιο υλικό. Έχει χρησιμοποιηθεί εμπορικά ως αγώγιμο πρόσθετο σε το υλικό καθόδων για τη βελτίωση την ηλεκτρική αγωγιμότητα του υλικού ηλεκτρόδιο, να βελτιώσει τις επιδόσεις της μεγέθυνσης και κύκλο λειτουργικής ζωής.

γραφένιο σκόνη στο πεδίο των μπαταριών λιθίου χρησιμοποιείται κυρίως ως αγώγιμο παράγοντα γραφένιο σκόνη ισοδύναμη με τον καταλύτη. Σύμφωνα με το ποσοστό κατά βάρος, το γραφένιο υλικό καθόδων 1% - 2% (κυρίως περίπου 1%), εάν το υλικό καθόδων με φωσφορικού σιδήρου λιθίου, το γραφένιο αντιπροσώπευαν περίπου το 2%, η χρήση του γραφενίου σε σκόνη, η τιμή αυξηθεί σημαντικά, καλύτερα σεξ, φόρτιση και ταχύτερη την απαλλαγή.

Κατά την εφαρμογή του λιθίου μπαταρία ηλεκτρόδιο υλικά, το γραφένιο σκόνη ανόδων υλικό κυρίως γραφένιο σκόνη σύνθετα υλικά. Γραφίτη είναι σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως σε υλικό ανόδων μπαταρία λιθίου. Γραφίτη έχει ένα κρυσταλλικό πολυεπίπεδη δομή, εύκολο να λιθίου ιόντων ενσωματωμένα σε / ενσωματωμένα στο σχηματισμό των μεσοστρωμάτων σύνθετα LiC6, είναι μια σταθερή απόδοση του υλικού ανόδων, αλλά τη θεωρητική ικανότητα είναι ανεπαρκής, περιορίζοντας τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Γύψος έχει μια δομή κρυστάλλου μοναδική διπλός-διαστάσεων κηρήθρα με υψηλής ειδικής επιφάνειας και κινητικότητα μεταφορέα, το λίθιο έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ότι είναι, λιθίου ιόντων στη διαδικασία αντιστρέφοντας την ισχυρή, μείωση του κύκλου απώλεια ικανότητας αναστρέψιμη , Σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση της ικανότητας απόδοσης και τον κύκλο του Kulun της μπαταρίας. γραφένιο σκόνη μπορεί να περαιτέρω προετοιμαστεί σε περφόρμανς πυριτίου-άνθρακα σύνθετα ανόδων υλικό, της φόρτισης και αποφόρτισης και πάλι να ενισχύσει ένα βήμα. Ωστόσο, λόγω των περιορισμών της εφαρμογής τεχνολογίας, η σημερινή έλλειψη σταθερότητας της χρήσης του γραφενίου σε σκόνη λιθίου μπαταρία ανόδων υλικό, υλικό διαπερατότητας μπαταρία λιθίου σκόνη γραφένιο ανόδων εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλή.

Με την ταχεία ανάπτυξη νέων οχημάτων παραγωγής ενέργειας, ενέργεια αποθήκευσης μπαταρία λιθίου αγορά σταδιακά άρχισε, κατανάλωση της σταθερής ανάπτυξης του λιθίου μπαταρίες, η ζήτηση στην αγορά για τις μπαταρίες λιθίου θα είναι επίσης μια ταχεία αύξηση στην ορμή για την τόνωση της επέκταση της χωρητικότητας της μπαταρίας λιθίου αναμένεται έως το 2020, λιθίου μπαταρία ετήσια παραγωγή μπορεί να φτάσει 170GWH.

Με τις επιδόσεις της αγοράς των μπαταριών λιθίου συνεχίσει να βελτιώνεται, γραφένιο μπαταρία λιθίου σκόνη στον τομέα της εφαρμογής τεχνολογίας για την σταδιακή αναβάθμιση, το γραφένιο σε μπαταρίες λιθίου επίσης σταδιακά θα αυξάνεται. Στο 5% του περιεχομένου του γραφενίου να εκτιμήσει την έκταση μπαταρία λιθίου 2020 που αντιστοιχεί στη ζήτηση για περισσότερους από 20.000 τόνους του γραφενίου.

Σύμβουλος Επενδύσεων βιομηχανίας ερευνητικό κέντρο το 2016-2017 είναι η εφαρμογή του γραφενίου σε σκόνη στο πεδίο της περιόδου εξερεύνησης μπαταρία λιθίου, η συνολική διείσδυση στην αγορά είναι σχετικά χαμηλό, αυτό το στάδιο της δυναμικής ανάπτυξης του κλάδου είναι κυρίως η ταχεία ανάπτυξη των νέων οχημάτων ενέργειας έφερε λιθίου μπαταρία ικανότητα επέκτασης.

2017 χρόνια αργότερα, το νέο περιβάλλον πολιτική όχημα ενέργεια μπορεί να αλλάξει, η κυβέρνηση να ακυρώσει τις επιδοτήσεις για τα νέα οχήματα ενέργειας είναι μια εκδήλωση της υψηλής πιθανότητας, έτσι λιθίου μπαταρία παραγωγικής ικανότητας θα κυμαίνονται, αργή ανάπτυξη. Ωστόσο, αυτό το στάδιο του γραφενίου σε σκόνη για μπαταρία λιθίου ανόδων υλικό τεχνικές συνθήκες είναι ώριμες, το γραφένιο στο πεδίο της διείσδυσης μπαταρία λιθίου θα αυξηθεί ταχέως, η ταχεία επέκταση του μεγέθους της αγοράς, την ανάπτυξη της αγοράς οδηγείται κυρίως από την τεχνολογία .

2015 τιμές σε σκόνη γραφενίου σε σχέση με την πτώση του 2011 πάνω από 90%, βιομηχανία σύμβουλος επενδύσεων ερευνητικό κέντρο προέβλεψε ότι τα επόμενα πέντε χρόνια, το γραφένιο σκόνη τιμές θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι το 2020, το γραφένιο σκόνη τιμές θα πέσει στα 50.000 γιουάν/τόνο, το αντίστοιχο λιθίου μπαταρία πεδίο γραφένιο σκόνη μέγεθος της αγοράς θα είναι περισσότερο από 1,1 δισεκατομμύριο.