Το Graphene Powder είναι ένα νέο δισδιάστατο υλικό άνθρακα

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η διάβρωση μετάλλων είναι ένα πολύ σοβαρό παγκόσμιο πρόβλημα, ο κόσμος κάθε χρόνο λόγω διάβρωσης μετάλλων που προκαλείται από άμεσες οικονομικές απώλειες περίπου 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η διάβρωση της Κίνας που προκλήθηκε από τη διάβρωση μετάλλων αντιπροσώπευε το 4% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος ) Υψηλής απόδοσης βαριές επιχρίσεις είναι επικείμενες.
Σκόνη γραφένιου ως ένα νέο δισδιάστατο υλικό άνθρακα, με σχεδόν τέλειες φυσικές ιδιότητες και σταθερές χημικές ιδιότητες. Η αγωγιμότητα είναι 25 φορές ο χαλκός, η ολκιμότητα είναι 136 φορές ο χρυσός, η μηχανική αντοχή είναι 105 φορές ο χάλυβας, ο ρυθμός αγωγιμότητας είναι 2,7 φορές η ίνα, η θερμική αγωγιμότητα είναι 5300w / mk και έχει χημικό αδρανές, μπορεί να είναι οξύ και αλκάλιο. Με βάση τις παραπάνω ιδιότητες, το graphene είναι η ιδανική βαριά βαφή για την προσθήκη υλικών.
Οι πελάτες χρησιμοποιούν τη σκόνη graphene της επιχείρησής μου στο χρώμα για να προσθέσουν με επιτυχία, χωρίς προσθήκη βαφής σε σκόνη graphene στο συγκριτικό τεστ, η πρόσφυση και η απόδοση του ψεκασμού σε αλάτι έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Ακολουθεί η πειραματική κατάσταση:
Πειραματική διαδικασία: στην ακρυλική ρητίνη με βάση το νερό, προσθέτοντας δύο χιλιοστά σκόνης γραφένιου και μια ορισμένη ποσότητα κόκκινου σιδήρου, μετά από 7 ημέρες κανονικής δοκιμής σκλήρυνσης.
Προσθήκη σκόνης γραφένιου: αναμιγνύεται με κόκκινο σίδηρο μετά από άλεση για να ενωθεί.
Αποτελέσματα δοκιμών: ① προσθήκη χρώματος σκόνης γραφένιο, ο χρόνος αφρισμού από την μη προστιθέμενη καθυστέρηση επίστρωσης 1 ώρα (να μην συνδεθεί ο χρόνος διοχέτευσης 2 ωρών), καθυστέρηση αντίθεσης 50%. ② προσθέτοντας βαφή σε σκόνη graphene, ισχυρότερη πρόσφυση.