Καταλύτης πλάκας Graphene

Οι περιορισμοί του γραφένιου

1, το υψηλό κόστος, η υψηλότερη τιμή έφθασε τα 5.000 γιουάν / γραμμάριο, στη βιομηχανία, "μαύρο χρυσό", δήλωσε, γι 'αυτό οι παίκτες τεχνολογίας graphene είναι βασικά Samsung, IBM, Intel και άλλοι σημαντικοί λόγοι για τους γίγαντες.

2, τεχνολογία graphene υπάρχουν περιορισμοί, η ανάπτυξη απαιτεί αυστηρούς όρους ελέγχου.

3, δεν μπορούν να επιτύχουν εφαρμογές μεγάλης κλίμακας.

Graphene μέγεθος της αγοράς

Σύμφωνα με τη συμμαχία βιομηχανίας της Κίνας graphene αναμένεται, η τρέχουσα παγκόσμια ετήσια δυναμικότητα graphene έφθασε τους 100 τόνους, τα επόμενα πέντε χρόνια σε δέκα χρόνια θα φτάσει το επίπεδο kiloton. Μέχρι το 2020, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς του graphene θα υπερβεί τα 100 δισεκατομμύρια γιουάν, εκ των οποίων η Κίνα αντιπροσώπευε το 50% έως 80%, η Κίνα θα είναι στην παγκόσμια βιομηχανία graphene διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό και βασικό ρόλο.

Graphene hype μονοπάτι

Η κερδοσκοπία Graphene χαρακτηρίζεται από μεγάλο κύκλο, την έννοια των πιο τεχνικών ανακαλύψεων πιο εύκολα επιδιώκεται. Όπως κάποτε οι τρανζίστορ γραφέν, η αφαλάτωση του γραφένιου, οι μπαταρίες με γραφένιο, ήταν πάνω από τα ευνοϊκά κεφάλαια.

Από καιρό σε καιρό, ήδη από το 2011, η κεφαλαιαγορά πυροδότησε τον μεγάλο ενθουσιασμό για το graphene. (2 000532) λόγω της κατοχής της εταιρείας graphene από την αγορά σεβαστή, το απόθεμα αυξήθηκε περισσότερο από 30% σε διάστημα έξι μηνών, 2 χρόνια αργότερα, η αγορά ξεκίνησε ένα νέο γύρο των μετοχών των μετοχών της κερδοσκοπίας, αυτό το πιο τρελό, Ενάμισι μήνες Η τιμή της μετοχής σχεδόν διπλασιάστηκε.

Περίοδος, η έννοια του graphene σταμάτησε, εξαφανίστηκε. Αλλά το 2016, το graphene και στη συνέχεια στο κρέας και τις πατάτες, η ασφάλεια είναι ο ιδρυτής της Huawei Ren Zhengfei σπάνια αναφορά στη συνέντευξη graphene, ήταν αμέσως τηγανητά ως μεγάλος αδελφός της βιομηχανίας για να περάσει το σήμα της επένδυσης.

Για ένα τέτοιο μερίδιο στο graphene, εκτός από τις καινοτομίες της τεχνολογίας στη βιομηχανία και άλλα καλά, νέα υλικά ή φόρουμ και συναντήσεις θεμάτων graphene κ.λπ., είναι επίσης ένα ερέθισμα για την πλάκα, η οποία ωθεί την πλάκα graphene στο χρόνο δοκιμασμένο.