Εφαρμογή δολοφόνου Graphene - Polarizer Graphene

Τι είναι ένας πολωτής;

Η ταινία Polaroid είναι το πλήρες όνομα του πολωτή, η απεικόνιση των υγρών κρυστάλλων πρέπει να βασίζεται στο πολωμένο φως. Όλοι οι υγροί κρύσταλλοι έχουν δύο πολωτές πριν και μετά από κοντά στο γυαλί υγρών κρυστάλλων για να σχηματίσουν ένα συνολικό πάχος περίπου 1 mm του υγρού κρυστάλλου.

Ο πολωτής θα είναι ανοιχτό σε γραμμικά πολωμένο φως και στη συνέχεια μετά την εκτροπή των μορίων υγρών κρυστάλλων και των φίλτρων χρώματος, η οθόνη LCD παρουσιάζει μια ποικιλία εικόνων.

Δομή πολωτή

Η βασική δομή του πολωτή περιλαμβάνει το πιο ενδιάμεσο PVA, δύο TAC, φιλμ PSA, ταινία απελευθέρωσης και προστατευτικό φιλμ.

Polaroid σύνθεση υλικών και λειτουργιών

Οι τεχνολογίες Polarizer χρειάζονται

Μαλακό, λεπτό

Αντιστατικό

Ανθεκτικό στην υγρασία

Φιλτράρετε το μπλε φως

Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του γραφένιου και οι τεχνικές απαιτήσεις του τέλειου ταιριάζοντος πολωτή!

Ιδιότητες Graphene

Η καλύτερη θερμότητα

Θερμική αγωγιμότητα 5300 W / mk, υψηλότερη από τους νανοσωλήνες άνθρακα και τα διαμάντια.

Αγωγιμότητα καλύτερο

Το μικρότερο υλικό αντίστασης στον κόσμο, μόνο 10-8Ω.m; Ηλεκτρονική κινητικότητα θερμοκρασίας δωματίου έως 5000cm2 / Vs, περισσότερο από τους σωλήνες από πυρίτιο και άνθρακα.

Λεπτό λεπτότερο, διαφανές

Σχεδόν εντελώς διαφανές, απορροφώντας μόνο το 2,3% του φωτός.

Πολύ σκληρή

Σκληρότερο από το διαμάντι, η δύναμη είναι 300 φορές μεγαλύτερη από αυτή του χάλυβα.

| Όταν το graphene συνδυάζεται με ένα πολωτή

Polarizer πρόσθεσε το φιλμ graphene ή ένα στρώμα graphene για να αντικαταστήσει το φιλμ μπορεί να κατασκευαστεί από εξαιρετικά λεπτό polarizer graphene, εμβολιασμένο και στις δύο πλευρές του πολωτή, υψηλής αντοχής αντιστατικό πολωτικό, υψηλής αντοχής πολύ λεπτό πολωτή.

Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά

Polarizer Graphene για να εξασφαλιστεί ο βαθμός πόλωσης υπό την προϋπόθεση της καλύτερης διαπερατότητας οξυγόνου στο νερό, για να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση από τις καιρικές συνθήκες.

Οι μοναδικές αντιστατικές ιδιότητές του, ο υψηλός βαθμός απορρόφησης του μπλε φωτός, η υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, για να καλύψουν τα μελλοντικά προϊόντα LCD, προσδοκούν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαρακτηριστικά προστασίας της όρασης και τάσεις απόδοσης, καθώς και αυστηρότερη χρήση του περιβάλλοντος.