Το γραφένιο έχει άριστες μηχανικές ιδιότητες

Το γραφένιο είναι ένα δισδιάστατο κυψελοειδή υλικό άνθρακα, που αποτελείται από άτομα άνθρακα σύμφωνα με το εξαγωνικό σχήμα. Άνθρακα και ατόμων άνθρακα, από τον συνδυασμό των υβριδικών sp2, η δομή του είναι πολύ σταθερό. Η ειδική δομή του γραφενίου οδηγεί τις πολλές εξαιρετικές του ιδιότητες. Το γραφένιο βρίσκεται επί του παρόντος της σκληρότητας από το μεγαλύτερο υλικό, και έχει εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, η θεωρητική επιφάνεια έως 2600 m 2 / g, με εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα, μέχρι 3000W / (m · (Ια). Επιπλέον, το γραφένιο έχει επίσης καλή αγωγιμότητα. Σε θερμοκρασία δωματίου, την κινητικότητα ηλεκτρονίων μπορεί να είναι τόσο υψηλές όσο 20000cm 2 / (· V s).

Οι ερευνητές, οφείλονται οι εξαιρετικές ιδιότητες του γραφενίου, εξετάσει την προσθήκη ενίσχυση μήτρα υλικό για να βελτιώσετε τις επιδόσεις του το υλικό μήτρα. Ωστόσο, η ειδική επιφάνεια του γραφενίου είναι συχνά έφερε μαζί, όχι μόνο μειώνει την ικανότητα προσρόφησης αλλά επηρεάζει επίσης τις εξαιρετικές επιδόσεις του γραφενίου, επηρεάζοντας έτσι την απόδοση του γραφενίου ενισχυμένα σύνθετα υλικά. Επιπλέον, αυτό το reunion είναι μη αναστρέψιμη, εκτός εάν η εφαρμογή των εξωτερικών δυνάμεων, όπως οι υπέρηχοι και ισχυρή ανάμειξη, ώστε ομοιόμορφα κατανεμημένες. Προκειμένου να αποκτήσετε εξαιρετική γραφένιο ενισχυμένα σύνθετα, ερευνητές έχετε κάνει κάποια έρευνα στην υπερνίκηση γραφένιο οικισμό.

Μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι να οξειδώνουν γραφίτη και υπερηχογράφημα για την παραγωγή off-οξείδιο γραφίτη, και στη συνέχεια με χημική μέθοδο για να μειώσει το γραφένιο, την προετοιμασία του γραφενίου μεταξύ της ύπαρξης μιας ισχυρής van der Waals ισχύος, εύκολη να συγκεντρώσει στο διάλυμα. Μια άλλη συνηθισμένη μέθοδος είναι να διασκορπίζει ομοιόμορφα το γραφένιο σε έναν οργανικό διαλύτη ή σε υδατικό διάλυμα επιφανειοδραστικής ουσίας να προσροφά μοριακό ή επιφανειοδραστικής ουσίας μόρια στην επιφάνεια του γραφενίου και να επιτύχει την επίδραση της το μονολιθικό γραφένιο διασπορά. Την ικανότητα να αναστέλλουν την συσσωμάτωση του γραφενίου με φυσική ή χημική τροποποίηση έχει αποδειχθεί, αλλά αν την ακαθαρσία που εισήχθησαν κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της σύνθετης επηρεάζει τις ιδιότητες του το σύνθετο παραμένει να μελετηθεί.

Κάποια επιφάνεια τροποποιήσεις και άλλες μέθοδοι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της διασποράς του γραφενίου. Προκειμένου να βελτιωθεί η επιφάνεια συγκόλλησης του γραφενίου και χαλκού μήτρα, είναι δυνατό να αποκτήσετε το σύνθετο υλικό στο οποίο το γραφένιο είναι ομοιόμορφα διάσπαρτες σε χαλκό. Διαπιστώθηκε ότι το γραφένιο μπορεί να είναι ομοιόμορφα διασκορπισμένα στο matrix χαλκού από την παρατήρηση του σύνθετου υλικού. Jing χρησιμοποιείται γαλλικό οξύ με ισχυρή ικανότητα μείωση ως σταθεροποιητή και μειώνοντας πράκτορας για να αποκτήσετε εξαιρετικά βρέξιμη γραφένιο. Η ανάλυσή τους είναι λόγω του σχηματισμού του π-π σύζευγμα αλληλεπιδράσεις μεταξύ της δομής του δακτυλίου του βενζολίου και του γραφενίου σε το μόριο, το οποίο είναι απορροφηθείσα στην επιφάνεια του γραφενίου ως σταθεροποιητή. Το γεγονός αυτό καθιστά το γραφένιο φύλλο έχει μια ισχυρή αρνητική δαπάνη, για την πρόληψη της περαιτέρω συσσώρευση του γραφενίου μαζί για να γίνει περισσότερο δύσκολο να επανενωθεί, για να εξασφαλίζουν ότι τα παρασκευασμένα γραφένιο έχει μια απόδοση υψηλής διασποράς.