Ο Graphene έρχεται στο πλευρό σας

Graphene ως βασιλιάς των νέων υλικών, αναζωογονώντας την ανθρώπινη κατανόηση του υλικού κόσμο, είναι κάθε εφαρμογή των προϊόντων που σχετίζονται με τη μελλοντική ζωή μας. "Αυτός είναι ο διευθυντής συμμαχίας της βιομηχανίας graphene της Κίνας, η Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, το Ινστιτούτο Shanxi της Χημείας Άνθρακα, ο αναπληρωτής ερευνητής Dr. Chen Chengmeng αξιολόγησης του graphene.

Πώς θα επηρεάσει το γραφένιο τη ζωή μας; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Γρήγορος θησαυρός φόρτισης χρέωσης

Ποιοτικός αθλητικός εξοπλισμός

Ελαφρύ εξοπλισμό φωτογραφίας

Δεδομένου ότι η αποθήκευση ενέργειας είναι η κύρια εφαρμογή του graphene, η εφαρμογή της μπαταρίας graphene δεν περιορίζεται στα ηλεκτρικά οχήματα και γνωρίζουμε τον θησαυρό επιβάρυνσης. Υπάρχει μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών για το "King King" χρέωση Po, η ταχύτητα φόρτισης είναι 20 φορές ο συνηθισμένος θησαυρός χρέωσης. Πολλοί άνθρωποι στη βιομηχανία πιστεύουν ότι η μπαταρία graphene στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον, αναμένεται να γίνει ο κύριος όγκος των μπαταριών κινητών τηλεφώνων και να δημιουργήσει πραγματικά μια γρήγορη και γρήγορη εποχή.

Χρησιμοποιώντας το φως και τα ισχυρά χαρακτηριστικά του, το graphene χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή αθλητικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, όπως χειρολαβές ρακέτας τένις και περιφερειακών υλικών ράγκμπι μπάντμιντον, λέσχες γκολφ, κράνη, έλκηθρα κλπ., Όχι μόνο για την ενίσχυση της αντοχής του αθλητικού εξοπλισμού. η δύναμη του προϊόντος μπορεί επίσης να μειώσει σημαντικά το βάρος του, καθιστώντας τον αθλητικό εξοπλισμό ελαφρύτερο και ισχυρότερο και βελτιώνοντας την άνεση του αθλητή.

Επιπλέον, το graphene μπορεί επίσης να αποτελέσει ένα καλό υλικό βάσης για εξοπλισμό φωτογραφικής μηχανής. Από την ίδια την κάμερα από την άποψη της δομής, η χρήση τροποποιημένου πλαστικού από πλαστικό ως πρώτη ύλη, το κέλυφος της κάμερας, το κέλυφος του φακού για αποτελεσματικό ελαφρύ σχεδιασμό. Το υλικό γκραφέν δεν έχει μόνο εξαιρετική αντοχή, αλλά έχει επίσης υψηλή αγωγιμότητα, οπότε η χύτευση της θήκης της κάμερας ή του κελύφους του φακού μπορεί επίσης να έχει ιδιότητες ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης. Από τις εγκαταστάσεις υποστήριξης, το τροποποιημένο με γκράφι πολυμερές υλικό που κατασκευάστηκε από τρίκλινο βραχίονα από το σημερινό ευρέως χρησιμοποιούμενο τρίποδο ινών άνθρακα αλλά και από απώλεια βάρους 20%, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους να βγαίνουν πιο άνετα.