Το γραφένιο έρχονται στο πλευρό σας

Απώλεια βάρους αυτοκινήτου

ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Και η τρέχουσα ανθρώπους στη ζωή του το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο στον τομέα των γραφενίων σχετικά με τον αριθμό κυκλοφορίας. «Η χύδην πυκνότητα του γραφενίου σε σκόνη είναι μόνο 3 g/l, δηλαδή, ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό 500 ml είναι γεμάτη με γραφένιο μόνο ζυγίζει 1,5 γραμμάρια, αλλά το γραφένιο είναι 200 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι, τη δύναμη του μεγαλύτερου υλικού.» Li Xiaoming είπε ότι τα χαρακτηριστικά του γραφενίου καθιστούν ένα ιδανικό ελαφρύ περιοχές μεταφορών υλικών.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι εάν μείωση 10% βάρους του οχήματος, αποδοτικότητα καυσίμου μπορεί να αυξηθεί κατά 6% έως 8%? ποιότητα προετοιμασίας αυτοκινήτων για κάθε μείωση των 100 kg, 100 χλμ κατανάλωσης καυσίμων μπορεί να μειωθεί 0,3 έως 0,6 λίτρα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να βελτιώσουν την οικονομία του οχήματος, μειώνοντας το βάρος του αμαξώματος κατά τη θεραπεία τροποποίηση του γραφενίου. Όσον αφορά την οδήγηση, αφού το βάρος του αυτοκινήτου, θα βελτιωθεί σημαντικά η συνολική επιτάχυνση του αυτοκινήτου, η ευαισθησία του ελέγχου γίνεται μεγαλύτερη, βελτιώνονται ελέγχου ευστάθειας του αυτοκινήτου, θόρυβο, δονήσεις και άλλες πτυχές.

Στα ελαστικά αυτοκινήτων, Πανεπιστήμιο του Sichuan, κατάσταση κλειδί εργαστήριο πολυμερών υλικών μηχανικών ανεξάρτητα ανέπτυξε το παγκοσμίως πρώτο γραφένιο ελαστικά επίσωτρα. Επιπλέον, το πρώτο αεροσκάφος χρησιμοποιώντας το γραφένιο-ενισχυμένο φτερό αερομοντέλα Prospero στην βρετανική Farnborough Διεθνές Airshow επιτυχή πτήση? το 2016 το Ευρωπαϊκό σύνθετα υλικά έκθεση, εκτίθεται ένα εξοπλισμένο με γραφένιο - πολυπροπυλενίου σύνθετο έλικα του UAV, μηχανικές ιδιότητες και θερμικής απόδοσης έχουν βελτιωθεί.

Αποθήκευση ενέργειας είναι ο τομέας κύρια εφαρμογή του γραφενίου. «Η εμφάνιση του γραφενίου μπαταρία για την επίτευξη της έννοιας «πράσινη ζωή, πράσινο ταξίδια», πραγματικά οδηγήσει την πράσινη ζωή». Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, Shanxi άνθρακα χημική Βοηθός ερευνητής Δρ Su Fangyuan είπε ότι το γραφένιο σε μπαταρία προϊόντα, όπως τον τρέχοντα αριθμό των πόλεων που έχει τρέξει στο δρόμο για το σούπερ πυκνωτή νέο ενεργειακό λεωφορείο. Σούπερ πυκνωτής είναι μια παραδοσιακή πυκνωτή και μπαταρίας μεταξύ της συσκευής αποθήκευσης ηλεκτροχημική ενέργεια, κοντά το λεωφορείο, ηλεκτρονικά παιχνίδια, φώτα έκτακτης ανάγκης, όσον αφορά το smart grid, σταθμών έχουν τη θέση τους και ο σούπερ πυκνωτής το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το γραφένιο .

Προς το παρόν, πολλά ηλεκτρικά οχήματα σε λίθιο-ιονική μπαταρία ως πηγή ενέργειας, μπαταρία λιθίου λόγω τα δικά της χαρακτηριστικά του χρόνου φόρτισης είναι γενικά μακρύτερες (2 έως 3 ώρες). Γραφένιο ως πρόσθετης ύλης νανο-αγώγιμη, τις καινοτόμες εφαρμογές της στον λιθίου μπορεί σημαντικά να μειώνουν την εσωτερική αντίσταση, να βελτιώσει το ποσοστό φόρτισης, φόρτισης χρόνου αναμένεται να μειώσει σε 1 ώρα. Ερευνητές σε δημοσιογράφους on-site διαδήλωση του γραφενίου πυκνωτές ταχείας φόρτισης και εκφόρτισης πειράματα, ο δημοσιογράφος είδε ένα μικρό κομμάτι του γραφενίου που παράγεται από την φόρτιση και εκφόρτιση μόνο δέκα δευτερόλεπτα.

Την ίδια στιγμή, προσθέτοντας το γραφένιο μπορεί επίσης να μειώσει τη μπαταρία από την απώλεια και τη θερμότητα, ενισχύουν την ασφάλεια απόδοση της μπαταρίας, και σε κάποιο βαθμό, βελτιώνει την πυκνότητα ενέργειας μπαταρίας, αυξήσει τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, απαλύνει το άγχος του ταξιδιού, βελτίωση οχημάτων αξιοποίηση.