Γραφενίου ήρθε στο πλευρό σας

Το γραφένιο ως ο βασιλιάς των νέων υλικών, δροσιστικό στην ανθρώπινη κατανόηση από τον υλικό κόσμο, την κάθε εφαρμογή των προϊόντων που σχετίζονται με τη μελλοντική μας ζωή. «Αυτό είναι της Κίνας γραφένιο βιομηχανία Συμμαχία διευθυντής της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, Shanxi Ινστιτούτο Χημείας άνθρακα, Αναπληρωτής Ερευνητής Δρ Chengmeng Τσεν αξιολόγησης του γραφενίου.

Πώς γραφενίου θα επηρεάσουν τη ζωή μας; Ας ρίξουμε μια ματιά.

Είδη ένδυσης

Έξυπνα ρούχα

Τα πιο ελαφριά παπούτσια για τρέξιμο

Από το περασμένο έτος, το βόσκουν στην σταφύλια άρχισε να χαλάσει η βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας. Σύμφωνα με την κινεζική Ακαδημία Επιστημών, Shanxi Ινστιτούτο του άνθρακα χημικό ερευνητή Li Xiaoming εισαγωγή, γραφένιο μέσα τη ζεστή βελούδινη είναι κατασκευασμένη από γραφένιο βιομάζας ομοιόμορφα διασκορπισμένα σε πολυεστέρα κενό φέτες για την παραγωγή των αναμεμειγμένων νηματοποίηση, η ανώτερη απόδοση, πολύ κατάλληλο για την παραγωγή προϊόντων ευφυής φθορά. Για παράδειγμα, καθώς ένα υλικό πληρώσεως χρησιμοποιούνται σε παπλώματα, υπνόσακους, κάτω σακάκια, μαξιλάρια, μαξιλάρια, σάλια και άλλα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, με μια λεπτή, ευαίσθητη αφή, μαλακός, καλή μόνωση, φως, αντιβακτηριακή αντιβακτηριακή, αντι-στατική και άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Ως μια πρώιμη στο πεδίο του γραφενίου κλωστοϋφαντουργικών επιχειρήσεων, Τζινάν Shengquan ομάδας για να δημιουργήσετε μια θερμοκρασία του σώματος πολύ υπερύθρων, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, μόνιμη αντιβακτηριακή, διατήρηση θερμότητας, αντι-υπεριώδης ακτίνα, αντι-στατική και άλλα πολυ-λειτουργικό ζεστό ινών, ζεστό Κασμίρι, ζεστά μέσα σε τρύπα τρία νέα σειρά των νέων υλικών, περισσότερο από 100 τερματικού νέα προϊόντα.

Εγχώριας τεχνολογίας εταιρείες χρησιμοποιούν τη θερμική αγωγιμότητα από πορσελάνη, της σταθερότητας και της υπεραγωγιμότητας, θέρμανση λειτουργία ως μια λειτουργική ένδυσης κομμένα σε στόμα, μέσα από το ασφαλές τάση 5 volt και το κινητό τηλέφωνο APP για τα είδη ένδυσης, θέρμανση. Για παράδειγμα, Shenzhen Yiwang τεχνολογίας γραφένιο ευφυής φθορά προϊόντα για 3 δευτερόλεπτα της ταχείας θερμότητας, η απελευθέρωση του άπω υπέρυθρων ακτίνων μήκη κύματος με το σώμα κοντά στο άπω υπέρυθρων ακτίνων ζωή κύματα φωτός, και παίζουν για να εξαλείψει την κούραση, ανακούφιση από τον πόνο της φυσικής αγωγής.

Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, Shanxi άνθρακα χημικών Ερευνητικού Ινστιτούτου Κονγκ Qingjiang επεσήμανε ότι αυτό το χειμώνα για υπαίθριες δραστηριότητες, υπαίθρια επιθεωρητών, οι ηλικιωμένοι, ειδικά είδη εργασίας, ειδικά όπλα, είναι αναμφίβολα μια πολύ καλή φροντίδα και προστασία. Ομοίως, οι άνθρωποι το χειμώνα πλέον φορούν χοντρά ρούχα. Για παράδειγμα, για το 2017 CCTV Εαρινό Φεστιβάλ γκαλά, Χαρμπίν υποκατάστημα του το μέρος των ηθοποιών θα φορούν ρούχα γραφένιο τροποποιηθεί, τόσο ζεστό και δεν θα επηρεάσει την όμορφη.