Απεριόριστη οθόνη αφής οθόνη τάσεις της αγοράς

Τώρα ο χωρητικός πίνακας αφής στην αγορά μπορεί να χωριστεί σε δύο βασικές κατηγορίες αφής. "Χωρητικό πίνακα αφής" και "άμεση επαφή της επιφάνειας οθόνης".

Το touchpad του Notebook είναι το "ασαφές άγγιγμα", ο πρωταρχικός εκπρόσωπος των αισθητήρων του είναι ως επί το πλείστον πυκνωτής διπλής προβολής, η Synaptics, οι Άλπεις και η ELAN χαράζουν την αγορά.

Αντίθετα, η τεχνολογία "άμεσης επαφής στην επιφάνεια της οθόνης" και η αγορά είναι πολύ πιο περίπλοκη, όπως είναι γνωστό ότι διαθέτει έξι βασικές τεχνολογίες αφής, περίπου 20 είδη τύπου αφής. Κατασκευαστές μονάδων αφής είναι επίσης παγκόσμια Υπάρχουν περισσότερα από 150.

2011 - 2018 Χωρητική οθόνη αφής στην αγορά πίνακα δείχνει ότι το 2007, ο αριθμός touchpad 3,08 εκατομμύρια, το εισόδημα των 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ...

Η τάση ανάπτυξης της τεχνολογίας αφής

2008 - 2017 Χωρητική οθόνη Touch Panel τεχνολογίας εφαρμογών της αγοράς δείχνει ότι οθόνη προβολής χωρητική οθόνη αφής είναι η κύρια ροή της τεχνολογίας αφής χωρητικότητας αφής.

Με το iPhone, το iPad και άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούν τον πυκνωτή προβολής (P-Cap) τεχνολογία αφής τεχνολογίας αφής, η προβολή Capacitive Touch Panel τεχνολογίας έχει γίνει η καρδιά των δισεκατομμυρίων χρηστών που αγγίζουν τα πρότυπα εμπειρίας: πολλαπλών σημείων ελέγχου συγχρονισμού αφής, Ο σχεδιασμός χωρίς περιθώρια, οι εξαιρετικές οπτικές επιδόσεις και η μεγαλύτερη προσοχή στην τέλεια εμπειρία χρήστη.

Πλεονεκτήματα και Περιορισμοί της τεχνολογίας προβολικής χωρητικότητας

Υποστήριξη για απεριόριστη τεχνολογία πολλαπλής αφής, πολύ ελαφριά (μηδενική πίεση), για να υποστηρίξει τον βιομηχανικό σχεδιασμό χωρίς περιθώρια, υψηλή ποιότητα οπτικής απεικόνισης (δείκτης διάθλασης ITO), εξαιρετικά ανθεκτικός (ελεγκτής αφής είναι πολύ καλός προστασίας), χωρίς Η επίδραση του τεμαχισμού ή των μολυσματικών ουσιών, αυτή η σειρά προφανών τεχνικών πλεονεκτημάτων, έτσι ώστε σχεδόν όλες οι καταναλωτικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, tablet PC, superbooks να χρησιμοποιούν ή θα χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία αφής.

Ανταποκλειστική επιφάνεια αφής Περιττό να πω, στην τάση της αγοράς, η προβολή χωρητικής τεχνολογίας αφής έχει γίνει μια βιομηχανία επαφής "χάρακας".

Χωρητικό πάνελ αφής Εκτός από τον καταναλωτικό εξοπλισμό, η εφαρμογή του στην κάθετη αγορά είναι επίσης μια έντονη τάση ανάπτυξης, ειδικά στην ιατρική αγορά, την αγορά τυχερών παιχνιδιών, την αγορά ερωτημάτων πληροφοριών. Η ζήτηση της αγοράς για τον εξοπλισμό MTBF (μέσο διάστημα αποτυχίας), multi-touch και αγγίζει τις ανάγκες της αγοράς τυχερών παιχνιδιών για τη συσκευή πολλαπλών αφής, Ανταποκρίνεται στην ερώτηση σχετικά με το χωρητικό πλαίσιο του πίνακα επαφής MTBF (μέσος χρόνος αποτυχίας Interval time) της ζήτησης για αυτές τις αγορές πρέπει να στραφούν στην τεχνολογία προβολής της συσκευής αφής.

Χωρητικό πάνελ αφής Στον τρέχοντα μέσο όρο της αγοράς του τεχνικού επιπέδου ο πυκνωτής προβολής στις αγορές αυτές περιορίζεται μόνο: όταν το μέγεθος της οθόνης είναι μεγαλύτερο από το Tablet PC, το κόστος του εξοπλισμού θα παρουσιάσει εκρηκτική ανάπτυξη, το μέγεθος της αγοράς του μεγάλου ελεγκτή Η απόδοση είναι ακόμα ασταθής.