Χωρητικό πάνελ αφής, επίσης, από πολλούς ανθρώπους Καλώς ήρθατε!

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η οθόνη αντιστάσεων με το χαμηλό κόστος, τα καλά χαρακτηριστικά ανταπόκρισης των χαρακτηριστικών πολλών πελατών χαμηλών προδιαγραφών αγαπούσαν. Είτε πρόκειται για τετρασύρματη αντίσταση είτε για πέντε σύρματα, έχουν ένα πλήρως απομονωμένο περιβάλλον εργασίας, ιδανικό για να προσαρμοστούν σε μια ποικιλία σκληρών περιβαλλόντων. Αλλά η οθόνη αντιστάσεων δεν είναι χωρίς μειονέκτημα, η αντίσταση οθόνη αφής από τη λειτουργία δεν είναι χωρητική ευκολία, πολλές φορές η οθόνη αφής αντιστάσεων είναι επίσης εξοπλισμένα με ένα αφιερωμένο στυλό για να χρησιμοποιήσετε και μερικές φορές μερικές φορές πρέπει να περιγράψει τα δάχτυλα για να ολοκληρώσει τη λειτουργία . Αλλά αυτό το μειονέκτημα είναι και οι ανάγκες κάποιων χρηστών, μερικοί χρήστες μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν μόνο ένα συγκεκριμένο στυλό αντίστασης για να λειτουργήσουν, και περισσότεροι χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση του περιεχομένου παρά για την ολίσθηση της λειτουργίας, έτσι ώστε η αντιστατική οθόνη αφής να υπόκειται επίσης σε πολλά Καλώς ήλθατε.

Ο χωρητικός πίνακας αφής με την ανάλυση υψηλής ευκρίνειας και την υψηλή μετάδοση, την εύκολη λειτουργία και τα ομαλά χαρακτηριστικά, έλαβαν τον έπαινο των περισσότερων ανθρώπων και ακολούθησαν. Σήμερα, το Capacitive Touch Panel είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες οθόνες αφής, η πιο συνηθισμένη σε πολλούς δημόσιους χώρους είναι ο χωρητικός πίνακας αφής, είναι ότι είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με τον φορητό εξοπλισμό των φορητών συσκευών για κινητά τηλέφωνα στον πίνακα χωρητικότητας αφής του χρήστη.

Η χωρητικότητα του πίνακα αφής είναι το σώμα που χρησιμοποιεί ως πυκνωτή για να χρησιμοποιήσει μέσω του ανθρώπινου σώματος και της επαφής οθόνης το αντίστοιχο συμβάν κλικ, σε σύγκριση με την οθόνη αντίστασης μέσω της πίεσης για να αγγίξει το δρόμο, την χωρητική λειτουργία οθόνης των πιο γρήγορων , σύμφωνα με τις συνήθειες του χρήστη. Ο χωρητικός πίνακας αφής χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως ηλεκτρόδιο του πυκνωτή. Όταν υπάρχει επαρκής χωρητικότητα μεταξύ του αγωγού και της επιφάνειας εργασίας ITO με την ενδιάμεση στρώση, το ρεύμα που ρέει θα προκαλέσει δυσλειτουργία του χωρητικού πίνακα αφής. Γάντια ή χειροκίνητα μονωτικά αντικείμενα δεν θα αποκρίνονται όταν αγγίζονται, αυτό συμβαίνει επειδή η αύξηση της μόνωσης των μέσων.

Η οθόνη αφής υπερύθρων προσδιορίζεται με τη μέτρηση της υπέρυθρης ακτινοβολίας για να προσδιοριστεί η θέση αφής και η οθόνη αφής που χρησιμοποιείται στο διαφανές υλικό διαφράγματος δεν έχει τίποτα να κάνει (μερικοί δεν χρησιμοποιούν κανένα διάφραγμα). Ως εκ τούτου, η χρήση καλού διαφράγματος μετάδοσης του φωτός, και να είναι αντιανακλαστική θεραπεία, μπορείτε να πάρετε μια καλή οπτική επίδραση. Ωστόσο, από το όριο της έντασης του σωλήνα εκπομπής υπέρυθρων, είναι αδύνατο να εκκινήσετε υπερύθρου υψηλής πυκνότητας, οπότε αυτή η ανάλυση οθόνης αφής δεν είναι υψηλή.

Η τεχνολογία επιφανειακών ακουστικών κυμάτων είναι πολύ σταθερή και ο ελεγκτής οθόνης αφής επιφανειακού ακουστικού κύματος μετρώντας τον χρόνο εξασθένησης στον χρονικό άξονα για τον υπολογισμό της θέσης της θέσης αφής, οπότε η ακρίβεια είναι πολύ υψηλή. Η οθόνη αφής επιφανειακού ακουστικού κύματος έχει επίσης έναν τρίτο άξονα (άξονας z), δηλαδή τον άξονα πίεσης - με τον υπολογισμό της εξασθένισης του εξασθενημένου σήματος μπορεί να είναι το μέγεθος του χρήστη να αγγίζει το μέγεθος της οθόνης, μπορούν να χωριστούν έως και 25 επίπεδα . Όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς, η εξασθένηση της κυματομορφής του σήματος λήψης είναι ευρύτερη και βαθύτερη, σε όλη την οθόνη αφής, μόνο στην οθόνη αφής επιφανειακού ακουστικού κύματος με την αντίληψη της απόδοσης πίεσης αφής.