Η αρχή της θέρμανσης με γραφένιο

Η σκόνη του γραφενίου διασκορπίζεται ομοιόμορφα σε οργανικό διαλύτη με υπερήχους και αναδεύεται για να ληφθεί διάλυμα γκφαινίου που έχει συγκέντρωση από 0,05 mg / ml έως 0,5 mg / ml και το graphene επικαλύπτεται ομοιόμορφα στο σύστημα οργανικού φίλτρου ή νερού με διήθηση αναρρόφησης και στη συνέχεια διαχωρίζοντας το φιλμ και τη μεμβράνη με μηχανικό ξεφλούδισμα, εμβάπτιση ή διαλυτοποίηση οργανικού διαλύτη για να ληφθεί ένα φιλμ από γραφένιο, προσθέτοντας ένα ηλεκτρόδιο στη μεμβράνη του γραφένιου και εφαρμόζοντας μια τάση σε αυτό για να παράγει θερμότητα. Λόγω των μοναδικών δισδιάστατων νανοδομών του γραφένιου, της μεγάλης αναλογίας διαστάσεων και της υψηλής ειδικής επιφάνειας, η προαναφερθείσα διαδικασία παρασκευής επιτρέπει τον σχηματισμό ενός ομοιόμορφου αγώγιμου δικτύου μεταξύ των φύλλων γραφενίου, 1 ~ 10V) μπορεί να παράγει υψηλότερη θερμότητα .

Πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί το graphene;

Μπορούν να φορούν εξοπλισμό φυσικής θεραπείας, εύκολο να φιλοξενήσει την ζεστή κουβέρτα, διακοσμητικές τοιχογραφίες ... ... οι άνθρωποι στην έννοια του "ψηλό" στα προϊόντα graphene, είναι γρήγορος στην καθημερινή ζωή. 8 μ.μ., Δυτικό Taihu Επιστήμη και Τεχνολογία Βιομηχανικό Πάρκο στην Wujin Xintiandi Plaza, "δραστηριότητες εμπειρία ημέρα γραφικών" δραστηριοτήτων, το πάρκο πάνω από 10 graphened επιχειρήσεις έφερε πάνω από 30 είδη των πολιτικών προϊόντων.

Έχει αναφερθεί η εφημερίδα για τη ζωγραφική του graphene, το έξυπνο βραχιόλι graphene, πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον. Οι δραστηριότητες της χθεσινής εμπειρίας, η σκηνή γεμάτη από ανθρώπους.

Δημοσιογράφοι στη σκηνή για να δουν, ευγενική μέση φυσική θεραπεία graphene, έξυπνες κοστούμιες graphene και μαξιλάρια γόνατος, κύπελλο μόνωσης, εσωτερική ζωγραφική θέρμανσης, νέο μαξιλάρι και άλλες καθημερινές ανάγκες, επαναπροσδιορίζουν τα "ζεστά προϊόντα". Ανάμεσά τους, μπορεί να θερμανθεί με 3 δευτερόλεπτα θέρμανσης με γραφένι, 10 δευτερόλεπτα υπάρχει μια αίσθηση θερμότητας, 10 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικού χειμώνα, μόνο ένα κομμάτι ζωγραφικής θέρμανσης με γραφένιο και περισσότερο από το ήμισυ της ηλεκτρικής ενέργειας που εξοικονομείται από τον κλιματισμό. Yi Si Νέα Υλικά Τεχνολογίας Co, Ltd επίσημο είπε, ζωγραφική graphene χρησιμοποιώντας έθιμο τρόπο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών, έκανε ζωγραφική τοπίο, γάμος ή πινακίδες, το καθένα σύμφωνα με το μέγεθος της τιμής των 800-2000 γιουάν.

Η οθόνη του χώρου μαξιλαριού γραφείου graphene, μαξιλαριού αυτοκινήτου, εσωτερικού χώρου σε ζεστή κουβέρτα κλπ., Χρησιμοποιούνται για μπαταρία λιθίου για θέρμανση, μπορεί να είναι usb interface για φόρτιση, ασφαλές και καλό, εύκολο να πλένεται, σχεδιασμένο για καθιστικά άκρα μούδιασμα, θέρμανση, μακροπρόθεσμη οδήγηση και σχεδιασμός και ανάπτυξη άλλων ανθρώπων. Ενσωματωμένο στη ζέστη των πρώτων υλών, από την πόλη του δισδιάστατου άνθρακα, το έκτο στοιχείο των παραγωγικών επιχειρήσεων graphene.

Το Graphene είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο, η καλύτερη αγωγιμότητα και η θερμική αγωγιμότητα του υλικού, το πάχος μόνο εκατό χιλιοστών της τρίχας, η δύναμη μπορεί να φτάσει 200 φορές το χάλυβα, θέρμανση και θέρμανση στον τομέα των προφανών πλεονεκτημάτων. Πόλη το 2011 για να δημιουργήσει την πρώτη εγχώρια πλατφόρμα έρευνας για graphene - Jiangnan Graphenen Ινστιτούτο, η σημερινή συλλογή των υλικών graphene και κατάντη εφαρμογή 69 επιχειρήσεων, η αρχική δημιουργία μιας πλήρους βιομηχανικής αλυσίδας. Στην οθόνη αφής graphene, τα καλώδια, οι σούπερ πυκνωτές, ο εξοπλισμός και άλλες downstream εφαρμογές βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Το επόμενο βήμα, η πόλη θα είναι η επιλογή του grachene 2-3 βιομηχανική κατεύθυνση, το συντομότερο δυνατό στις κατάντη high-end εφαρμογές, μεγάλης κλίμακας αγορά για την αναζήτηση νέων καινοτομιών.

Την ίδια μέρα, το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua China Economic Information Agency εξέδωσε συχνά "Graphene Καινοτομία και Οδηγός Επιχειρηματικότητας (2016)", τόνισε ότι μέσω της βιομηχανικής αλυσίδας συνεργατική καινοτομία, έτσι ώστε η ανάπτυξη των υλικών graphene και downstream εφαρμογές πιο στενά ολοκληρωμένες εφαρμογές.