Αναστολή του οξειδίου του γραφενίου

Αναστολή του οξειδίου του γραφενίου
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

1Τύπος:SE3122SE3522SE3521

2ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

)1)Είναι πλούσια σε οξυγόνο που περιέχουν λειτουργικές ομάδες, όπως ομάδα υδροξυλίου, καρβοξυλομάδα και Εποξεική ομάδα.

)2)Μπορεί να είναι εύκολα μπολιασμένες ή τροποποιημένο για την in situ πολυμερισμού ή ολοκλήρωση με πολυμερικά σύνθετα υλικά, ως εκ τούτου κάτι καλή ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα, καθώς και μηχανική ενίσχυση τις μήτρες.

)3)SE3122 και SE3522 έχει καλή διασπορά σε νερό,με ένα ενιαίο στρώμα ποσοστό>90%,οποίο μπορεί να διαλυθεί με νερό αναδεύοντας ελαφρά?Μετά τη θεραπεία, οι SE3521 θα έχουν την ίδια διασπορά του νερού ως SE3122 και SE3522.

3ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ

Χρησιμοποιήστε για πολυμερή σύνθετα υλικά, όπως πλαστικό, ρητίνη, καουτσούκ, ίνες σύνθετα υλικά, επίσης για τα υλικά ανόδου και της καθόδου των ιόντων λιθίου μπαταρίες, γραφένιο θερμική αγώγιμη ταινία και καταλύτης φόρτωσης.

4ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ

Τύπος

Προδιαγραφές

Εμφάνιση

Περιεκτικότητα σε στερεά)%)

μέγεθος σωματιδίων)D50 = μm)

pH

Μέθοδος ελέγχου PH

Packaginga

Σήματα

SE3122

Μαύρο αναστολή

0,8% ±0. 2%

5052

≈1.8

Χρήση βάσεις όπως:NaOH και KOH αμμωνία (συνιστάται πελάτης να προσαρμόσετε)

1L,3L,5L,20L,200L,1T σφραγισμένο βαρέλι

Σταθερή

SE3522

Μαύρο αναστολή

1% ±0. 2%

2.3±0.2

≈1.8

Σταθερή

SE3521

Καφέ αναστολή

6,5% ±0. 5%

2.5±0.5

≈0.5

Πολυεπίπεδη

5ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία και γάντια για να αποφύγετε την άμεση επαφή με το σώμα. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Κατάστημα σε ερμητικά κλειστές συσκευασίες με 6 μήνες διάρκεια ζωής, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν συντομότερα μετά την αποσφράγιση. Εκτίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα θα οδηγήσει σε: η επιφάνεια της ταινίας διασποράς; προσρόφηση των ακαθαρσιών σκόνης στον αέρα θα αλλάξει το στερεό περιεχόμενο, pH, καθαρότητα και άλλες φυσικές ιδιότητες?Η προτεινόμενη θερμοκρασία είναι ℃ 5-35, όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, το νερό θα εξατμιστεί και θα επεκταθεί το βαρέλι, που θα επηρεάσουν το στερεό περιεχόμενο του προϊόντος, αλλά δεν θα επηρεάσει την απόδοση του ίδιου του προϊόντος?Μείνετε μακριά από ισχυρό μειώνοντας πράκτορα και εύφλεκτα υλικά.

6ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ

Απεριόριστη αγαθών. Αποφύγετε ηλιασμός, βροχή, διαρροή και οι ετικέτες απενεργοποίηση. Απαγορεύεται η ρίψη. Φόρτωση και κατάργηση φόρτωσης προσεκτικά για να προστατευτεί από ζημιά. Μείνετε μακριά από πηγές ανάφλεξης ή θερμότητα. Δεν μπορεί να μεταφερθεί με διαβρωτικά υλικά.

Σχόλιο: Οι προδιαγραφές του προϊόντος μπορεί να γίνει πελάτης όπως απαιτείται.

Το έκτο στοιχείο Inc είναι ένα από τα κορυφαία επίπεδο γραφένιο οξείδιο αναστολή κατασκευαστές και προμηθευτές, όπως και μια επαγγελματική εταιρεία και το εργοστάσιο, να εισάγουν προϊόντα ανάρτησης οξειδίου του γραφενίου από εμάς.
Εξεταστική