Οξείδιο γραφίτη

Οξείδιο γραφίτη
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

1 , ΤΥΠΟΣ : SE2430 (σκόνη) / SE2430W (υγρή κέικ) / SE2430S (πολτός)

2 , Χαρακτηριστικά

(1) Να είναι πλούσιο σε λειτουργικές ομάδες που περιέχουν οξυγόνο, όπως υδροξυλομάδα, καρβοξυλομάδα και εποξυ ομάδα.

(2) μπορούν να μεταμοσχευθούν εύκολα ή να τροποποιηθούν για επιτόπιο πολυμερισμό ή ενσωμάτωση με πολυμερή σύνθετα υλικά, παρέχοντας έτσι καλή ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα, καθώς και μηχανική ενίσχυση στις μήτρες.

(3) Συγκρίνοντας με τη σκόνη, το υγρό κέικ οξειδίου του γραφίτη θα είναι ευκολότερο να απολεπιστεί σε διασπορά οξειδίου του γραφένιου και να σχηματιστούν λεπτές μεμβράνες.

(4) Συγκρίνοντας με τη σκόνη και το υγρό κέικ, ο πολτός οξειδίου του γραφένιου παρουσιάζει πολύ υψηλότερη περιεκτικότητα σε μονοστρωματικές νιφάδες.

3 , ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Χρησιμοποιείται για σύνθετα πολυμερή, όπως πλαστικά, ρητίνη, καουτσούκ, ίνες γυαλιού και σύνθετα υλικά από ανθρακονήματα, καθώς και για πυροπροστατευτικά υλικά.

4 , ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τύπος

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εμφάνιση

Περιεκτικότητα σε στερεά ( % κατά βάρος )

ΡΗ

Παρακέντηση
πυκνότητα
( G / cm3
)

Ιξώδες
( MPa · S
)

Απορρόφηση
αναλογία
A230 / A600

C (
Βάρος%
)

O / C
ΕΛΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
αναλογία

SO 4
2- (
% Κ.β. )

Cl (
Βάρος%
)

Μέταλλο
Ιόν (
Ppm )

SE2430

Καφέ σκόνη

---

1,8 ± 0,3

1.0

---

---

47 ± 5

0,6 ± 0,1

8.0

1.0

100

SE2430W

Καφέ πάστα

45 ± 5

1.2

---

≥2000

≥45

47 ± 5

0,6 ± 0,1

8.0

1.0

100

SE2430S

Καφέ διαλύτης

0 ~ 0,1

---

---

---

---

47 ± 5

0,6 ± 0,1

---

---

---

5 , ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Φοράτε κατάλληλο προστατευτικό ρουχισμό και γάντια ασφαλείας για να αποφύγετε την άμεση επαφή με το σώμα. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε με πολύ νερό. Πάρτε κατάλληλους τρόπους για να αποφύγετε τη σκόνη. Κρατήστε τον εξαερισμό και τοποθετήστε τους συλλέκτες σκόνης για να αποφύγετε την εισπνοή. Τοποθετήστε και ξεφορτώστε προσεκτικά για προστασία από ζημιές.

Φυλάσσετε σε καλά κλεισμένα δοχεία σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο μέρος και μην παραμένετε μακριά από πηγές ανάφλεξης ή θερμότητα. Μείνετε μακριά από ισχυρούς αναγωγικούς παράγοντες και καύσιμα. Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευασίες δεν παρουσιάζουν ζημιές ή διαρροές, Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, χρησιμοποιήστε αμέσως το προϊόν. Τα πακέτα που χρησιμοποιούνται εν μέρει πρέπει να σφραγιστούν εκ νέου σφραγισμένα. Το προϊόν είναι ευαίσθητο στην υγρασία. Αν το προϊόν έχει πάρει την υγρασία, είτε λόγω βλάβης της συσκευασίας είτε ανοιχτής φύλαξης, στεγνώστε το προϊόν για αρκετές ώρες στους 80 ° C για να επιτευχθεί η κατάσταση χωρίς υγρασία.

6 , ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών αυτοθερμιδής, όταν η ουσία πρόκειται να μεταφερθεί σε συσκευασίες με όγκο που δεν υπερβαίνει τα 3 m3, Κλάση κινδύνου: καμία, Ταξινόμηση UN: κανένα, σήμα συσκευασίας, κανένα. Όταν η ουσία πρόκειται να μεταφερθεί σε συσκευασίες με όγκο άνω των 3 m3, κλάση κινδύνου, 4.2, αριθμός UN 3088, σήμα συσκευασίας, αυτοθερμαινόμενη ουσία, ομάδα συσκευασίας: III. Όνομα αποστολής: αυτοθερμαινόμενο οργανικό στερεό, μη ταξινομημένο.

Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 3 χρόνια εάν αποθηκευτεί στην αρχική συσκευασία άθικτη.

 

Σχόλιο: Οι προδιαγραφές του προϊόντος μπορούν να γίνουν από τον πελάτη όπως απαιτείται.


Το Sixth Element Inc είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές οξειδίου του γραφίτη, αλλά και μια επαγγελματική εταιρεία και εργοστάσιο, καλωσορίζουμε για την εισαγωγή προϊόντων από οξείδιο γραφίτη από εμάς.

Εξεταστική