Τύπος βελτίωσης Graphene

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος


1 , ΤΥΠΟΣ: SE1430

2, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

(1) Η μικρή προσθήκη ποσότητας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις μηχανικές ιδιότητες του σύνθετου υλικού.

(2) Για να είναι εύκολα διασκορπισμένη και αλεσμένη.

3, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση σύνθετων πολυμερών, όπως πλαστικά, ρητίνη, καουτσούκ, ίνες γυαλιού και σύνθετα υλικά από ανθρακονήματα.

4, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:

Τύπος

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εμφάνιση

ΡΗ

 

Πυκνότητα βρύσης ( g / cm 3 )

Ειδική επιφάνεια ( m2 / g )

Η2Ο ( % κ.β. )

Το μέγεθος των σωματιδίων ( D 50 , μm )

C ( % κατά βάρος )

Ο ( wt% )

μικρό

( % Κατά βάρος )


SE1430

Μαύρη σκόνη

2.0 ~ 5.0

0,1

180-280

4.0

10,0

75 ± 5

16 ± 3

0,5

5, ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Φορέστε κατάλληλο προστατευτικό ρουχισμό και γάντια ασφαλείας για να αποφύγετε την άμεση επαφή με το σώμα. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Πάρτε κατάλληλες προσεγγίσεις επεξεργασίας για να αποφύγετε τη σκόνη Κρατήστε τον εξαερισμό και τοποθετήστε τους συλλέκτες σκόνης για να αποφύγετε την εισπνοή. Τοποθετήστε και ξεφορτώστε προσεκτικά για να προστατεύσετε από τη ζημιά του πακέτου.

Φυλάσσετε σε καλά κλειστούς περιέκτες σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο μέρος και διατηρείτε μακριά από πηγές ανάφλεξης ή θερμότητα. Ξεχωρίστε από τον ισχυρό αναγωγικό παράγοντα και τα καύσιμα. Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευασίες είναι χωρίς ζημιές ή διαρροές, Χρησιμοποιήστε το προϊόν αμέσως μόλις ανοίξετε τη συσκευασία. Τα πακέτα που χρησιμοποιούνται εν μέρει πρέπει να σφραγιστούν εκ νέου σφραγισμένα. Το προϊόν είναι ευαίσθητο στην υγρασία. Εάν το προϊόν έχει πάρει την υγρασία, είτε λόγω βλάβης της συσκευασίας είτε λόγω ανοικτής αποθήκευσης, το ξηρό προϊόν για αρκετές ώρες στους 80 oC για να επιτευχθεί η κατάσταση χωρίς υγρασία.

6, ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Αποφύγετε την ηλιοφάνεια, τη βροχή, τη διαρροή και τις ετικέτες. Το ρίψη απαγορεύεται. Τοποθετήστε και ξεφορτώστε προσεκτικά για προστασία από ζημιές. Μείνετε μακριά από πηγές ανάφλεξης ή θερμότητα. Δεν μπορούν να μεταφερθούν με διαβρωτικά υλικά.

Ποιότητα εγγυημένη εάν αποθηκεύεται υπό προτεινόμενες συνθήκες.

Σχόλιο: Οι προδιαγραφές του προϊόντος μπορούν να γίνουν από τον πελάτη όπως απαιτείται.


Το Sixth Element Inc είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές τύπου βελτιωτικού τύπου grafene και επίσης μια επαγγελματική εταιρεία και εργοστάσιο, καλωσορίζουμε στην εισαγωγή προϊόντων βελτίωσης τύπου graphene από εμάς.

Εξεταστική