Τύπος ηλεκτρικής και θερμικής αγωγιμότητας Graphene

Τύπος ηλεκτρικής και θερμικής αγωγιμότητας Graphene
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

1 , ΤΥΠΟΣ: SE1231, SE1232, SE1233

2 , ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

(1) Χαμηλότερη τιμή διήθησης από εκείνη του αγώγιμου αιθάλης.

(2) Εύκολη επεξεργασία και διασπορά με εξαιρετικά λεπτή επίπεδη δομή.

(3) Προτείνεται 1-3% προσθήκη για αγώγιμες επικαλύψεις.

(4) Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετα στην κάθοδο ή στην άνοδο της μπαταρίας ιόντων λιθίου για την αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας, της διάρκειας ζωής και της διατήρησης του ρυθμού.

(5) Μπορεί να ενσωματωθεί για την προετοιμασία των θερμικά αγώγιμων σύνθετων υλικών και των επικαλύψεων θερμικής ακτινοβολίας.

3 , ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ :

Χρήση για επιχρίσματα, μελάνια εκτύπωσης, πολυμερή, μπαταρίες, θερμικά αγώγιμα πηκτώματα και LED.

4 , ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ :

Τύπος

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εμφάνιση

ΡΗ

Πυκνότητα βρύσης ( g / cm 3 )

Ειδική επιφάνεια ( m 2 / g )

Η2Ο ( % κ.β. )

Το μέγεθος των σωματιδίων ( D 50 , μm )

C ( % κατά βάρος )

Ο ( wt% )

μικρό

( % Κατά βάρος )

SE1231

Μαύρη σκόνη

6.0 ~ 8.0

0,1

160 ~ 240

1.0

10,0

98

1.0

0,1

SE1232

Μαύρη σκόνη

6.0 ~ 8.0

0,1

260-350

1.0

10,0

98

1.0

0,1

SE1233

Μαύρη σκόνη

6.0 ~ 8.0

0,1

400 ~ 550

1.0

10,0

98

1.0

0,1

5, ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Φοράτε κατάλληλο προστατευτικό ρουχισμό και γάντια ασφαλείας για να αποφύγετε την άμεση επαφή με το σώμα. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Πάρτε κατάλληλες προσεγγίσεις επεξεργασίας για να αποφύγετε τη σκόνη Κρατήστε τον εξαερισμό και τοποθετήστε τους συλλέκτες σκόνης για να αποφύγετε την εισπνοή. Τοποθετήστε και ξεφορτώστε προσεκτικά για να προστατεύσετε από τη ζημιά του πακέτου.

Φυλάσσετε σε καλά κλεισμένα δοχεία σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο μέρος και κρατήστε μακριά από πηγές ανάφλεξης ή θερμότητα. Ξεχωρίστε από τον ισχυρό αναγωγικό παράγοντα και τα καύσιμα. Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευασίες είναι χωρίς ζημιές ή διαρροές, Χρησιμοποιήστε το προϊόν αμέσως μόλις ανοίξετε τη συσκευασία. Τα πακέτα που χρησιμοποιούνται εν μέρει πρέπει να σφραγιστούν εκ νέου σφραγισμένα. Το προϊόν είναι ευαίσθητο στην υγρασία. Αν το προϊόν έχει πάρει την υγρασία, είτε λόγω βλάβης της συσκευασίας είτε λόγω ανοικτής αποθήκευσης, στεγνό προϊόν για αρκετές ώρες στους 80 oC για να επιτευχθεί η κατάσταση χωρίς υγρασία.

6, ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Αποφύγετε την ηλιοφάνεια, τη βροχή, τη διαρροή και τις ετικέτες. Το ρίψη απαγορεύεται. Τοποθετήστε και ξεφορτώστε προσεκτικά για προστασία από ζημιές. Μείνετε μακριά από πηγές ανάφλεξης ή θερμότητα. Δεν μπορούν να μεταφερθούν με διαβρωτικά υλικά.

Ποιότητα εγγυημένη εάν αποθηκεύεται υπό προτεινόμενες συνθήκες.

Σχόλιο: Οι προδιαγραφές του προϊόντος μπορούν να γίνουν από τον πελάτη όπως απαιτείται.

Το Sixth Element Inc είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών και θερμικών αγωγών τύπου graphene και προμηθευτές, αλλά και μια επαγγελματική εταιρεία και εργοστάσιο, καλωσορίζουμε στην εισαγωγή ηλεκτρικών και θερμικής αγωγιμότητας προϊόντων graphene από εμάς.

Εξεταστική