Τύπος κατά της διάβρωσης Graphene

Τύπος κατά της διάβρωσης Graphene
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

1 , ΤΥΠΟΣ: SE1132

2 , ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

(1) Μπορεί να σχηματίσει πυκνή στρώση φυσικής απομόνωσης λόγω της υψηλής ειδικής επιφάνειας και της εξαιρετικά λεπτής επίπεδης δομής του γραφένιου.

(2) Βοηθά στην ενεργοποίηση της επικάλυψης σκόνης ψευδαργύρου και παράγει συνεργιστική δράση λόγω της καλής ηλεκτρικής αγωγιμότητας του γραφένιου. Μπορούν τόσο να μειώσουν σημαντικά τη δόση σκόνης ψευδαργύρου στην μεμβράνη βαφής και να βελτιώσουν την προστασία της καθόδου μεμβράνης χρώματος, βελτιώνοντας έτσι την αντιδιαβρωτική απόδοση της μεμβράνης βαφής.

(3) Μπορεί να βελτιώσει την πρόσφυση της επίστρωσης, να μειώσει το πάχος της μεμβράνης βαφής, να κάνει την ταινία πιο ανθεκτική στη φθορά για να πάρει μεγάλη διάρκεια ζωής.

3 , ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ : Κατάλληλο για όλους τους τύπους (βαρέως τύπου) αντιδιαβρωτικών επιστρώσεων, όπως πλούσιο σε εποξικό ψευδάργυρο αστάρι, επίστρωση dacromet χωρίς χρώμιο.

4 , ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τύπος

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εμφάνιση

ΡΗ

Παρακέντηση
πυκνότητα
( G / cm3 )

Ειδικός

επιφάνεια

Περιοχή ( m 2 / g )

Η2Ο
( Βάρ
% )

Μέγεθος σωματιδίου
( D
50 ,
Μm )

ντο
( Βάρ
% )

Ο
( Βάρ
% )

μικρό
( Βάρ
% )

 

Cl (
Ppm
)

SE1132

Μαύρη σκόνη

7.0 ~ 8.0

0,1

180

1.0

10,0

> 93

3

0,2

20

5 , ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Φοράτε κατάλληλο προστατευτικό ρουχισμό και γάντια ασφαλείας για να αποφύγετε την άμεση επαφή με το σώμα. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε με πολύ νερό. Πάρτε κατάλληλους τρόπους για να αποφύγετε τη σκόνη. Κρατήστε τον εξαερισμό και τοποθετήστε τους συλλέκτες σκόνης για να αποφύγετε την εισπνοή. Τοποθετήστε και ξεφορτώστε προσεκτικά για προστασία από ζημιές.

Φυλάσσετε σε καλά κλεισμένα δοχεία σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο μέρος και μην παραμένετε μακριά από πηγές ανάφλεξης ή θερμότητα. Μείνετε μακριά από ισχυρούς αναγωγικούς παράγοντες και καύσιμα. Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευασίες δεν παρουσιάζουν ζημιές ή διαρροές, Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, χρησιμοποιήστε αμέσως το προϊόν. Τα πακέτα που χρησιμοποιούνται εν μέρει πρέπει να σφραγιστούν εκ νέου σφραγισμένα. Το προϊόν είναι ευαίσθητο στην υγρασία. Αν το προϊόν έχει πάρει την υγρασία, είτε λόγω βλάβης της συσκευασίας είτε ανοιχτής φύλαξης, στεγνώστε το προϊόν για αρκετές ώρες στους 80 ° C για να επιτευχθεί η κατάσταση χωρίς υγρασία.

6 , ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών αυτοθερμιδής, όταν η ουσία πρόκειται να μεταφερθεί σε συσκευασίες με όγκο που δεν υπερβαίνει τα 3 m3, Κλάση κινδύνου: καμία, Ταξινόμηση UN: κανένα, σήμα συσκευασίας, κανένα. Όταν η ουσία πρόκειται να μεταφερθεί σε συσκευασίες με όγκο άνω των 3 m3, κλάση κινδύνου, 4.2, αριθμός UN 3088, σήμα συσκευασίας, αυτοθερμαινόμενη ουσία, ομάδα συσκευασίας: III. Όνομα αποστολής: αυτοθερμαινόμενο οργανικό στερεό, μη ταξινομημένο.

Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 3 χρόνια εάν αποθηκευτεί στην αρχική συσκευασία άθικτη.

 

Σχόλιο: Οι προδιαγραφές του προϊόντος μπορούν να γίνουν από τον πελάτη όπως απαιτείται.

Το Sixth Element Inc είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές αντιφωσφορικού τύπου, καθώς και μια επαγγελματική εταιρεία και εργοστάσιο, καλωσορίζουμε στην εισαγωγή προϊόντων αντι-διαβρωτικού τύπου graphene από εμάς.

Εξεταστική