Σύντομη εισαγωγή

Το έκτο στοιχείο (Changzhou) υλικά Technology Co Ltd, ιδρύθηκε το 2011, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε & Α, παραγωγή, πωλήσεις του γραφενίου και στην τεχνική ανάπτυξη εφαρμογών του γραφενίου. Η εταιρεία είναι δομημένη σε δύο επιχειρηματικές μονάδες: παραγωγή και τις πωλήσεις του γραφενίου σε σκόνη και αναστολές, διοργανώνεται το έκτο στοιχεία (Changzhou) υλικά Technology Co Ltd, και παραγωγή και τις πωλήσεις της ταινίας γραφένιο CVD, οργανωμένη σε το εν πλήρη κυριότητα θυγατρική Wuxi γραφένιο ταινία Co (http://www.graphenefilm.com.cn/en/). Έχοντας εγκατεστημένο τον Δεκέμβριο του 2011 μια πιλοτική γραμμή, σε θέση να παράγει αρκετά κιλά σκόνη προϊόντα ανά ημέρα, το έκτο στοιχείο (Changzhou) τεχνολογία υλικών γεμίζουν τα κριτήρια για την ποιότητα των προϊόντων σε σκόνη στο Δημοτικό Changzhou Προεδρείο της ποιότητας και τεχνική επίβλεψη τον Αύγουστο του 2013. Μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, σε θέση να παράγει 100 t / a σκόνη οξειδίου του γραφενίου αντίστοιχα από 50 t / a του γραφενίου σε σκόνη ήρθε στο ρεύμα το Νοέμβριο του 2013. Τον Σεπτέμβριο του 2014, τεχνολογία υλικών το έκτο στοιχείο (Changzhou) έλαβε την πιστοποίηση ISO9001, που εκδόθηκε από την TÜV NORD (Γερμανία), και τον Οκτώβριο του 2014 έγκριση να είναι μέρος του συστήματος μετεγγραφής μερίδιο εθνικά ΜΜΕ.

Το έκτο στοιχείο (Changzhou) τεχνολογία υλικών προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα γραφένιο σκόνη και γραφένιο προϊόντα ανάρτησης για διαφορετικές εφαρμογές, όπως μπαταρίες, αποθήκευση ενέργειας, Βιοϊατρική, ηλεκτρονική, σύνθετα υλικά, ενισχυμένα πλαστικά, καουτσούκ, κόλλες, επιχρίσματα και χρώματα. Σε όλες τις εφαρμογές, αν χρησιμοποιούνται για σκοπούς στρατιωτική ή πολιτική, το έκτο στοιχείο (Changzhou) τεχνολογία υλικών γραφένιο τύπους ενισχύει μηχανικές, ηλεκτρικές και θερμικές ιδιότητες από υψηλές επιφάνειες, ισχυρή πρόσφυση και υψηλή αγωγιμότητα.

Δυνατότητες παραγωγής

Τη δική της γραμμή παραγωγής σχεδιασμένο, πολύ αποτελεσματική κατάσταση της τέχνης με την τρέχουσα χωρητικότητα 100 t / σκόνη οξειδίου του γραφενίου αντίστοιχα από 50 t / μια σκόνες γραφένιο επιτρέπει το έκτο στοιχείο (Changzhou) τεχνολογία υλικών για την παροχή προϊόντων ανώτερη.